Supervision

Supervision til autorisation og specialisering

Jeg tilbyder supervision til psykologer, psykiatere, læger og andre fagfolk inden for sundheds- og socialsektoren, både individuel supervision og gruppesupervision.

Jeg er godkendt af Dansk Psykologforening, Norsk Psykolog Forening og Dansk Psykiatrisk Selskab til at yde supervision til autorisation og specialisering.

Vi fokuserer på din professionelle udvikling og udfordringer i dit kliniske arbejde, gerne med udgangspunkt i videooptagelser af terapitimer, samt andre relevante temaer, som udfordringer i forhold til kollegaer, eller på arbejdspladsen.

Arbejde med klienter og patienter, samt relationer til kollegaer og organisatoriske systemer, kan være udfordrende og vække reaktioner, som opleves stressende og belastende, særlig i starten af ens karriere eller ved jobskifte. Samtidig giver det en mulighed for at undersøge og bearbejde dine oplevelser og reaktioner, så du kan få større selvindsigt og robusthed i dit arbejds- og privatliv.

For psykologer, som specialiserer sig i klinisk psykologi og psykoterapi, indgår supervision og personligt udviklingsarbejde som en del af specialiseringen.

Egenterapi/personligt udviklingsarbejde:
Kr. 1.150,- pr. time.

Individuel supervision:
Kr. 1.200,- pr. time

Gruppesupervision (2 – 3 deltagere):
Kr. 700,- pr. time pr. deltager

Gruppesupervision (4 – 8 deltagere):
Kr. 500,- pr. time pr. deltager 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde inden for supervision, uddannelse, samt sparring er du velkommen til at kontakte mig.